Nyheder

For første gang i Danmark: Oplev Michelangelo i ODEON

Skulptøren og maleren Michelangelo Buonarotti levede fra 1475 til 1564. Han brugte fire år på et bygningsstillads 22 meter oppe i luften i Vatikanets Sixtinske Kapel, hvor han skabte verdens mest kendte freskomaleri. Med hans fortolkning af skabelsen kreerede han nye æstetiske retningslinjer for kommende generationer af kunstnere.

Nu er den verdensberømte samling af Michelangelos malerier fra det Sixtinske Kapel for første gang kommet til Danmark.

Henover sommeren kan Michelangelos smukke malerier opleves på allernærmeste hold, når de med Vatikanets velsignelse gengives på lærred i fuld størrelse i ODEON.

Er du medlem af vores fordelsklub ClubOdense, får du eksklusiv rabat på entréen til Michelangelo-udstillingen. Du kan melde dig ind lige her – der er ingen binding

Oplev værkerne helt tæt på 
Michelangelos freskomalerier tiltrækker hvert år tusindvis af turister i Vatikanet i Rom. Da mange af de store værker er placeret i loftet eller højt oppe langs væggen, kan det være svært at få øje på de mange detaljer i de storslåede værker.

I denne udstilling er værkerne overført til lærred, og det giver alle mulighed for at studere kunstnerens fantastiske teknikker helt tæt på. Samtidig giver det et unikt indblik i Michelangelos fortolkninger af de bibelske fortællinger, der i dag ses som revolutionerende.

Udstillingen har allerede været i Tyskland og Sverige, hvor den begge steder var en stor publikumssucces.

”Jeg er enormt stolt af – på ODEONs vegne – at kunne præsentere en stor international særudstilling af denne kaliber. Det er i sig selv flot, at den er kommet til Danmark.

Michelangelos kunst appellerer bredt, og vi håber på at kunne tiltrække turister og andre interesserede fra ind- og udland. Det bliver en skøn sommer i ODEON” fortæller kunstansvarlig hos ODEON, Tina Stenbock Petersen.

Det er muligt at se udstillingen hver dag fra kl. 10.00-17.00 frem til d. 15 august.

Få rabat med ClubOdense
Er du medlem  af vores fordelsklub ClubOdense, kan du spare masser af penge i Odense. Vi giver dig rabat på byens bedste steder.

Hver måned sender vi dig en GoodiePack til din telefon, som giver dig eksklusive fordele. Det er spændende at udforske, og så sparer du altså en del penge. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og du kan melde dig ind uden binding lige her.

I denne måned kan du bl.a. spare 20 kr. på entréen til Michelangelo-udstillingen i ODEON, hvis du er medlem af ClubOdense. Prisen for ClubOdense-medlemmer er 130 kroner. Normalprisen er 150 kroner.

Med ClubOdense kan du også…

  • Spare 15 % på Flying Superkids i Odense
  • Få 2 drinks for 1’s pris hos Copper Box
  • Få 2 jordbærfreakshakes hos ODEON Café for kun 100 kr.
  • Og meget mere! Du melder dig lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *