Nyheder

For første gang i Odense: H.C Andersens Tattoo Convention

17.- 18. august er der tatoveringer i alle afskygninger, når DOK5000 danner rammen om Odenses første tattoofestival, H.C Andersen Tattoo Convention.

Mellem 100-150 af de bedste tatovører fra ind- og udland, her i blandt USA, Spanien, Italien, Tyskland og Sverige, rejser til Odense for at vise tatoveringens kunst i dens mange afskygninger.

Det vil være muligt at få lavet en tatovering, ligesom det også er tilladt bare at kigge tatovørerne over skulderen, få en snak, se værkerne blive til og få stillet sin nysgerrighed.

Det bliver to dage med hyggelig festivalstemning, hvor der også vil være live bands, graffiti, boder og masser af muligheder for at spise sig mæt og slukke sin tørst.

Du kan lige nu spare 50 kr. på entréen som medlem af ClubOdense. Meld dig ind uden binding her. 

Fra Fængslet til DOK5000
Bag Odenses første tattoofestival står Jacob Schultz og Martin Jørgensen. Martin Jørgensen har 10 års erfaring som tatovør og indehaver af Søhus Tattoo i Odense, mens Jacob Schultz har arrangereret Prison Ink Tattoo festival i Fængslet i Horsens:

”Vi har fået stor succes i Horsens og kunne se, der også var potentiale til at lavet noget i Odense. HC Andersen Tattoo Convention bliver Odenses første tattoo convention, og den vil sætte Odense og Fyn på verdenskortet, når det gælder tatoveringer og kropskunst i verdensklasse. Det er i hvert fald målet” fortæller Jacob Schultz.

Arrangørernes forventninger til den første tattoo convention i Odense er store:

” Det første år er jo altid et sats, men jeg oplever, at der er stor interesse for eventet. Der er rigtig mange, der taler om det” fortæller Jacob videre.

Få rabat med ClubOdense
Er du nysgerrig efter at opleve, hvad Odenses første tatoveringsfestival har at byde på, så er det med at sætte i kryds i kalenderen d. 17.-18. august.

Er du medlem af vores fordelsklub ClubOdense, kan du spare 50 kr. på entréen – både hvis du køber endagsbillet eller partout. Du finder fordelen i din Goodiepack.

Med vores fordelsklub ClubOdense kan du spare masser af penge i Odense. Vi giver dig nemlig rabat på byens bedste steder.

Hver måned sender vi dig en GoodiePack til din telefon, som giver dig eksklusive fordele. Det er spændende at udforske, og så sparer du altså en del penge. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og du kan melde dig ind uden binding lige her.

Med ClubOdense kan du også…

  • Spare 20 % på raw bowl og burgere hos café Kosmos
  • Få 2 drinks for 1’s pris hos Copper Box
  • Spare 70 kr. på ‘spis til pindene knækker’ hos bar’sushi
  • Og meget mere! Du melder dig ind lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *