Nyheder

Spar penge i juni: Tre tilbud med ClubOdense

Vi har lanceret juni måneds udgave af ClubOdense. Som altid er klubben fyldt med de bedste tilbud til dig i din by.

Når du alligevel er ude for at spise og hygge dig i byen, kan du hive telefonen op ad lommen og spare penge med ClubOdense. Mangler du inspiration til, hvor du skal gå hen, hjælper ClubOdense selvfølgelig også.

ClubOdense er lokalt, lækkert og nemt! Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og du kan melde dig ind lige her.

Er du nysgerrig efter at se, hvad du kan med ClubOdense denne måned? Vi løfter sløret for et udvalg af fordelene her:

20 % på smoothies hos Speltfar

Hos Speltfar får du lækker, økologisk mad og hyggelig stemning, uformel stemning. Menukortet byder på alt fra god kaffe til avokadotoast, granola og koldskål.

Også Speltfars smoothies er selvfølgelig 100 % økologiske. De er kæmpestore og vitaminboots uden lige fyldt med jordbær, mango, appelsin, banan og toppet med mandelmælk. Et perfekt, sundt alternativ til is i varmen. Vi har kun én ting at sige: Prøv dem! Du sparer 20 %, hvis du viser din ClubOdense-goodie ved køb.

Vin i Storms Pakhus

Det gamle pakhus er forvandlet til et madmekka fyldt med ildsjæle fra hele Fyn. Her finder du 24 forskellige street food-boder, hvor personalet står klar til at give dig den bedste oplevelse.

Hos vinbaren Fino Vino flyder det over med gode fynske vine og bobler, som bare venter på at blive drukket. Du kan gøre en god gerning ved at smutte forbi og nyde et glas. Hvidvinene er kølige, rødvinene er tempereret, og du vil med garanti kunne finde en som lige netop er dig.

Er du medlem af ClubOdense, har du en ekstra god grund til at kigge forbi. Her får du nemlig to glas husets vin for kun 79 kr. i denne måned.

Få en times gratis rengøring

Kender du Happy Helper? Det er Danmarks nye rengøringsfænomen, som gør det muligt for dig nemt at få gjort rent, når det trænger – uden at du selv skal løfte en finger.

Med app’en har du mulighed for at vælge imellem en masse Helpers i nærheden, som står klar til at gøre dit liv lidt nemmere (og renere).

Det er supernemt og smart, og som medlem af ClubOdense kan du endda få en første time gratis.

Sådan bliver du medlem

Det er meget nemt at melde dig ind i ClubOdense. Det koster kun 35 kr. om måneden, og du modtager med denne samme en sms på din telefon.

Telefonen indeholder et link til en Goodiepack spækket med fordele til din by. Med den har du altid et godt tilbud ved hånden. Du melder dig ind lige her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *